PAVILION IN PINELANDS: A run-down outbuilding was demolished & the footprint extended to create a self-contained studio unit, (for the future student). In the meanwhile it is used as a Living Room/ Entertainment Room which embraces the garden. Timber was expressed throughout with the front facade entirely glazed to allow uninhibited views of the lush garden.
Pinelands pavilionPAVILION IN PINELANDS: A run-down outbuilding was demolished & the footprint extended to create a self-contained studio unit, (for the future student). In the meanwhile it is used as a Living Room/ Entertainment Room which embraces the garden. Timber was expressed throughout with the front facade entirely glazed to allow uninhibited views of the lush garden.
The 'BEFORE' pic.The 'BEFORE' pic.
Plan layoutPlan layout showing outline of old outbuilding which was demolished.
Action in the playroom.Action in the playroom.
Bathroom 'box' behind.Bathroom 'box' behind.
Timber junction detail.Timber junction detail.